Petra​ Berger

0

Welkom op mijn nieuwe website!

Ik hoop dat je op mijn nieuwe website alles kunt vinden wat je zoekt. Volg vooral ook de linkjes naar mijn Social Media pagina’s, de streamingplatforms waar je mijn muziek kunt vinden en naar YouTube voor alle video’s. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuws, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Helaas moeten we nog even geduld hebben voor we elkaar weer ‘live’ kunnen ontmoeten, maar zodra het kan, zal ik dat in de nieuwsbrief met je delen. Hopelijk tot spoedig!

2 thoughts on “Welkom op mijn nieuwe website!”

  1. Gefeliciteerd met je nieuwe website Petra! Een prachtige site (layout,) snel, overzichtelijk en compact. Succes en veel plezier er mee en hopelijk kunnen we je gauw weer zien in het theater.

    Liefs,
    Carla Jongman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »