Theatertour PASSIONE ITALIANA in volle gang
by on maart 10, 2019 in Nieuws

Reserveer nu tickets voor de nieuwe theatervoorstelling PASSIONE ITALIANA. Petra Berger wordt muzikaal begeleid door Edwin Schmimscheimer, Frank van Essen, Luca Genta en Alessandro Neri. Ze brengen een unieke mix van nummers van het gloednieuwe album “Passione”, cross-over stukken van de vorige albums van Petra, film muziek, opera en pop. Ga naar de agenda voor alle informatie en tickets!

6 Responses to Theatertour PASSIONE ITALIANA in volle gang

 1. R.Kuiters says:

  We zijn afgelopen zondag naar dit Italiaanse concert van Petra Berger geweest. Het was echt geweldig! Heerlijk die Italiaanse muziek en dan met zo’n mooie stem gezongen. Ook Alessandro Neri vonden wij een heerlijk stem hebben. De muzikale begeleiding was ook geweldig. Het was GENIETEN!

 2. wil says:

  wij zijn afgelopen zondag 14-04-2019 naar jou concert geweest wat hebben wij genoten van jou mooie Italiaanse muziek en zo mooi gezongen als je weer een optreden heb in de omgeving Spijkenisse zijn wij er weer Gr Siemon en Wil

 3. Carla Dijksterhuis says:

  Dag Petra, fantastische band en dochter Babette,
  Wat een fantastisch concert gisteravond in Bussum. Tot tranen toe geroerd door je stem en jullie muziek. Mooi die chemie met de band en zo genoten van de geweldige duetten met zowel Alessandro als Babette. Dankjewel voor de prachtige avond.
  Dirk en Carla

Geef een reactie

Petra Berger - Zingen - Spreken - Inspireren - Copyright 2016