Nieuwe theatertournee najaar 2017 “Tribute to Barbra Streisand” – 75th Anniversary Concert
by on april 24, 2017 in Nieuws

Levende legende en tienvoudig Grammy Award winnares Barbra Streisand viert op 24 april 2017 haar 75ste verjaardag. Reden te meer om deze iconische ster met haar prachtige songs van Broadway tot pop en alles daar tussenin, te eren met een bijzonder theaterconcert. Als er iemand in Nederland is die het repertoire van Streisand met kwaliteit en bezieling kan vertolken, dan is dat zangeres Petra Berger. Samen met haar band zal ze vanaf oktober 2017 toeren langs de Nederlandse theaters.
Petra Berger weet haar publiek al jaren in vervoering te brengen met haar stem. Zij is bekend om de unieke wijze waarop zij klassieke muziek combineert met pop. Tel daar haar persoonlijke bewondering voor Streisand bij op en alle ingrediënten voor een integer en mooi tribute-concert zijn aanwezig. Petra keert met dit concert terug naar de oorsprong van haar grote kinderdroom om zangeres te worden.
“Ik kan me de eerste keer dat ik de stem van Barbra Streisand hoorde nog heel goed herinneren. Ik was 9 jaar oud en zo onder de indruk, dat ik vanaf dat moment alles van haar wilde horen. Zij heeft er mij enorm geïnspireerd om zelf te gaan zingen en daarvoor ben ik haar nog altijd dankbaar”, aldus Petra.


De stem en muziek van Streisand zijn wereldwijd nog altijd toonaangevend in de hedendaagse lichte muziek. Nog maar zelden zijn songs van dit kaliber ‘live’ te horen. Petra en haar band brengen prachtige vertolkingen van klassiekers als ‘Don’t Rain On My Parade’, ‘People’, ‘The Way We Were’ en ‘Evergreen’, pophits als ‘Woman In Love’ en ‘Guilty’ en natuurlijk nummers uit de vele films en musicals waarin de ster en stem van Streisand straalden.
KLIK HIER VOOR DATA

2 Responses to Nieuwe theatertournee najaar 2017 “Tribute to Barbra Streisand” – 75th Anniversary Concert

  1. Anja says:

    Vandaag de middagvoorstelling bijgewoond in de Schouwburg in Gouda. Fantastisch, ontroerend. Prachtige performance en goede band erbij. Ik heb genoten en af en toe een traantje weggepinkt.

Geef een reactie

Petra Berger - Zingen - Spreken - Inspireren - Copyright 2016