Nieuwe single: ‘De Hoogste Tijd’
by on mei 20, 2016 in Nieuws

In Nederland is Petra al jarenlang veelvuldig te zien en te horen in de theaters met haar eigen solo programma’s, op dit moment met de voorstelling “Zoektocht naar Geluk”. Hierin vertelt en bezingt Petra openhartig haar persoonlijke zoektocht naar geluk. Een weg die, zoals voor velen herkenbaar, zowel hoogtepunten als dieptepunten kent.

Geinspireerd en geraakt door haar verhaal schreef componist, tekstschrijver en pianist Edwin Schimscheimer speciaal voor Petra het pakkende nummer “De Hoogste Tijd”. Aanvankelijk was het lied alleen bedoeld om live uit te voeren in de theaters maar op veler verzoek van het publiek heeft Petra samen met Edwin Schimscheimer en producer/arrangeur Frank van Essen het nu ook opgenomen en op single uitgebracht.
Petra: “Geluk is het hoogste goed voor iedereen. Met muziek kun je mensen zoveel moois geven, dat is na al die jaren voor mij nog steeds de belangrijkste drijfveer om te doen wat ik doe. Voor het eerst breng ik nu een eigen Nederlandstalig nummer uit. Het mooie hiervan is dat ik voel dat ik in mijn eigen taal nog intenser een verhaal kan overbrengen. Met dit lied en deze tekst hoop ik mensen te kunnen inspireren om bewust te kiezen voor het leven, voor de liefde en voor het geluk.”
De single is nu overal verkrijgbaar. KLIK HIER voor download en bekijk en beluister HIER de videoclip

Petra Berger

2 Responses to Nieuwe single: ‘De Hoogste Tijd’

  1. Josetta says:

    Hebben het al live mogen horen maar nu toch ook wel benieuwd naar de video en studio opname. Toy toy

  2. Kees vd Laar says:

    Mooi hoor

Geef een reactie

Petra Berger - Zingen - Spreken - Inspireren - Copyright 2016