Nieuw theaterconcert PURE PASSIE
by on oktober 7, 2020 in Nieuws

In deze bijzondere tijd presenteer ik met trots mijn nieuwe voorstelling: “Pure Passie” Met persoonlijke verhalen omlijst, zing ik de allermooiste liedjes uit de voorstellingen van de afgelopen vijftien jaar.

Streisand-klassiekers uit “Tribute to Barbra Streisand”, populair klassiek en Nederlandstalig uit het programma met Jan Vayne “Van Bach tot Abba” en uiteraard prachtige Italiaanse stukken uit mijn laatste programma “Passione Italiana”. Repertoire dat soms ontroerend en breekbaar is, maar ook vrolijk en uitbundig. Samen met de fantastische pianist, gitarist en zanger Edwin Schimscheimer kom ik de komende weken naar Veenendaal, Hendrik Ido Ambacht (hier brengen we het Tribute to Streisand-programma), Veendam, Bergen op Zoom en Roermond.

Het worden avonden waarin verbinding centraal staat. Verbinding door het samen delen en beleven van muziek. En dat is iets waaraan velen van ons, op dit moment misschien wel meer dan ooit, behoefte hebben.

In de theaterwereld is, zoals jullie waarschijnlijk zullen weten, veel aan de hand en in beweging. De meeste voorstellingen die geboekt stonden voor dit najaar zijn door de makers en theaters aangepast, verplaatst of zelfs geannuleerd. Ook ik kreeg vanuit de theaters het verzoek om mijn voorstellingen aan te passen. Door de anderhalve meter-restrictie en de beperkte bezoekersaantallen vervallen noodgedwongen veel toeters en bellen. Wat dan overblijft is de muziek in haar meest pure vorm, gebracht in de meest intieme setting. En dat heeft ook een bijzondere charme.

Door de gedwongen stilte en stilstand van de afgelopen maanden ontstond voor mij meer ruimte voor bezinning en reflectie. In mijn zoektocht naar waar het in mijn artistieke leven nu echt om draait vond ik inspiratie en motivatie om een nieuwe voorstelling samen te stellen uit al het moois dat ik de afgelopen vijftien jaar op zoveel podia heb mogen brengen.

Ik hoop jullie de komende maanden te zien. Blijf gezond en blijf vooral ook genieten van al het moois dat het leven ons biedt. Petra

VOOR TICKETS GA NAAR DE AGENDA OP DEZE SITE : VEENENDAAL 8 oktober HENDRIK IDO AMBACHT 31 oktober ROERMOND 13 november VEENDAM 15 november BERGEN OP ZOOM 3 december

Geef een reactie

Petra Berger - Zingen - Spreken - Inspireren - Copyright 2016