DATE: 13/11/2020
TIME: 18:30
LOCATION: Roermond
VENUE: De Oranjerie Theaterhotel
Pure Passie – Dinnershow Special -UITGESTELD 13/11/2020

Dinner Theater Show Petra Berger!

Heb jij het theater moeten missen? Niet meer voor lang! Tot en met december kan er tóch genoten worden van uniek theater op de bühne van de theaterzaal in de Oranjerie in Roermond. In een intieme setting zorgen wij voor een uniek & avondvullend programma.

Geniet van een lekker driegangendiner inclusief tafelwater, wijn & bier terwijl Suzan Seegers de avond presenteert en prachtige liedjes zingt. Tijdens de avond maken we ons op voor de hoofdact, Petra Berger.

U kunt een tafel reserveren voor 2 of 4 personen. Het avondvullend programma start met het ontvangst om 18.30 uur en zal duren tot 23:00 uur.

Mocht u willen blijven overnachten in een van de prachtige kamers in De Oranjerie om de avond helemaal compleet te maken, neemt u dan contact op met de receptie van het theaterhotel en vraag naar de mogelijkheden.

Over Pure Passie:
Pure Passie is het meest intieme en pure theaterconcert van Petra Berger ooit met de allermooiste liedjes uit haar voorstellingen van de afgelopen vijftien jaar. Streisand klassiekers uit “Tribute to Barbra Streisand”, populair klassiek en Nederlandstalig uit “Van Bach tot Abba” en uiteraard Italiaanse parels uit haar meest recente programma “Passione Italiana”. Soms ontroerend en breekbaar, dan weer vrolijk en opzwepend. Samen met pianist, gitarist en zanger Edwin Schimscheimer brengt ze een aantal verrassende duetten. Beleef een muzikaal veelzijdige avond vol passie, melancholie en warmte.

Geef een reactie

Petra Berger - Zingen - Spreken - Inspireren - Copyright 2016