DATE: 15/02/2019
TIME: 20:30
LOCATION: Goirle
“Passione Italiana” 15/02/2019

PASSIONE ITALIANA is een reis naar de ziel van Italië met prachtige muziek en boeiende verhalen. Petra Berger brengt een unieke mix van befaamde Italiaanse aria’s, pophits, filmmuziek en eigen repertoire. Van Puccini tot Bocelli en van Caccini tot Cocciante.
Grote klassiekers zoals O Mio Babbino Caro en Caruso, hits en duetten uit de popmuziek zoals La Solitudine en Vivo per lei, cross-overnummers zoals Spente le Stelle en Con te Partiro, prachtige werken van Ennio Morricone en eigen repertoire zoalsTerra Promessa.

De grote passie van Petra Berger is zingen. Ze wordt geroemd om haar kristalheldere stem en de schijnbaar moeiteloze wijze waarop ze klassiek repertoire combineert met lichte muziek. Op haar met goud en platina bekroonde albums zong zij al veelvuldig in het Italiaans. Haar internationale doorbraak kwam met de single Terra Promessa en vervolgens zong zij duetten met Andrea Bocelli en Alessandro Safina.
Nu wijdt zij voor het eerst een heel album en een theaterconcert aan het Italiaanse lied.

Zij wordt ondersteund door een live band met veelzijdige Italiaanse musici, onder wie de getalenteerde zanger en pianist Alessandro Neri. Alessandro heeft twee grote liefdes in zijn leven; muziek en koken. Hij studeerde piano aan het Conservatorio Guiseppe Verdi in Milaan en behaalde daar ook de titel van chef-kok aan de Accademia Italiana Chef. U kunt in een aantal theaters zelfs genieten van een Italiaans diner van zijn hand, voorafgaand aan de voorstelling. Informeer bij uw theater over de mogelijkheden.

Om alvast in de stemming te komen voor het concert, wordt er vanaf 18.00 uur in het theater een Italiaans dinerbuffet geserveerd, bereid door bandlid en chef-kok Alessandro Neri. Hij verzorgt een complete maaltijd met zowel koude als warme originele gerechten uit verschillende streken in Italië. Dit is alleen mogelijk indien u ook een ticket voor de voorstelling heeft gekocht.

Reserveren voor het diner: KLIK HIER

Reserveren tickets: via de website van het theater

Geef een reactie

Petra Berger - Zingen - Spreken - Inspireren - Copyright 2016