DATE: 28/09/2019
TIME: 20:00
VENUE: Kerk Op Hodenpijl
PASSIONE ITALIANA SPECIAL IN ‘OP HODENPIJL’ met Alessandro Neri en Edwin Schimscheimer 28/09/2019

Concert met Edwin Schimscheimer en Alessandro Neri

Petra Berger brengt in dit concert een fraaie mix van eigen cross-over repertoire van haar vorige én van haar gloednieuwe album, beroemde Italiaanse aria’s als Una Furtiva Lagrima, Italiaanse pophits die in het Nederlands vertaald grote hits werden en prachtige filmmuziek van grote componisten als Ennio Morricone.
‘De Italiaanse taal heeft zoveel mooie klanken, klinkers en zeggingskracht,’ laat Petra weten. ‘En het heeft, maar dat zit in de hele Italiaanse cultuur, een hart en een ziel. Ik voel me enorm verbonden met die hartstochtelijke expressie. Petra wordt begeleid door pianist Edwin Schimscheimer en de Italiaanse zanger en toetsenist Alessandro Neri. Samen met hem zal zij een aantal mooie duetten vertolken. Petra Berger staat al jaren aan de top van de Nederlandse muziek. Eerder verkocht zij meer dan tweehonderdduizend cd’s. Ook internationaal is Petra een veelgevraagd zangeres.
‘Beleef met Passione Italiana een muzikale reis naar de ziel van Italië.’

Concert inclusief diner in Italiaanse stijl
Vanaf 17.30 uur kun je je aanmelden bij de bar in het restaurant. Er staat brood met smeersels, wijn, sap en water op tafel. Rond 18.00 uur zal het buffet met verschillende gerechten van het seizoen worden geopend. Het dessert bestaat uit een kop koffie of thee met taart. Het concert start om 20.00 uur.
Meld aan onze collega’s bij aankomst dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten via info@ophodenpijl.nl
Prijs: € 27,50
Prijs: inclusief Italiaans diner: € 64,50

Geef een reactie

Petra Berger - Zingen - Spreken - Inspireren - Copyright 2016