DATE: 22/08/2018
TIME: 10:00
LOCATION: Almere
Optredens bij het Forever Young Festival 22/08/2018

Op woensdag 22 augustus vindt de tweede editie van het nieuwe, grootste en meest ludieke jaarlijks terugkerende festival voor alle 65-plussers in Nederland plaats op de Esplanade in Almere. Forever Young Festival is een dag vol muziek, theater, workshops en beleving. Petra Berger zal samen met 3 bandleden een selectie uit haar “Tribute to Barbra Streisand” concert brengen.

Gratis entree
De entree voor Forever Young Festival is GRATIS. Dit jaar worden er geen consumptiemunten gegeven maar zijn er met de horeca afspraken gemaakt om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Forever Young Festival is alleen toegankelijk voor mensen van 65 jaar of ouder. Als bezoeker mag u bovendien gratis één familielid, begeleider of mantel­zorger (min. leeftijd 18 jaar) meenemen om u deze dag te vergezellen. Samen plezier hebben is tenslotte nóg leuker.

Toegangskaart en legitimatie verplicht
Alleen op vertoon van een officiële toegangskaart in combinatie met een geldig legitimatiebewijs, krijgt u toegang tot Forever Young Festival 2018. Een toegangskaart is persoonsgebonden en heeft een unieke code.

Openingstijden
De openingstijden zijn van 10.00 tot 20.00 uur. Om te voorkomen dat u lang moet wachten bij de entree van het festival, reserveert u een toegangskaart met een ‘vanaf’ aankomsttijd. De mogelijke aankomsttijden zijn: 10.00 uur, 11.30 uur en 13.00 uur

Geef een reactie

Petra Berger - Zingen - Spreken - Inspireren - Copyright 2016