DATE: 18/05/2019
TIME: 20:15
LOCATION: Haarlem
Gastsoliste Tatasteel symfonisch blaasorkest ‘Spuntini Italiani Musicali’ 18/05/2019

Momenteel toert Petra Berger met haar programma ‘Passione Italiana’ door het land. Hierbij brengt ze een unieke mix van befaamde Italiaanse aria’s, pophits, filmmuziek en eigen repertoire. Het Tata Steel Symfonisch Blaasorkest is blij dat zij desondanks tijd heeft gevonden om met het orkest op 18 mei, onder leiding van Marije Koopmans, in de Philharmonie in Haarlem op te treden. Het orkest begeleidt haar in één van haar succesnummers Terra Promessa, maar ook in een aantal andere Italiaanse liedjes, zoals Nella Fantasia en Nessun Dorma.
Ook het orkest heeft uitsluitend Italiaanse muziek op het programma staan, bekend en minder bekend. Italiaanse filmmuziek is prominent aanwezig met muziek van Ennio Morricone en Nino Rota. Het Italiaanse Piëmont en de industriële bedrijvigheid aldaar wordt beschreven in het stuk Al Piemonte. Voor de operaliefhebbers is, naast Nessun Dorma natuurlijk, ook plaats op het programma voor het romantische Intermezzo Sinfonico uit Cavalleria Rusticana. En dit is nog lang niet alles! Onder leiding van Marije Koopmans zal het orkest alles uit de kast halen om u een mooie avond met ‘Spuntini Italiani Musicali’ voor te schotelen. Kortom, een afwisselend programma met een geweldige soliste. Dat mag u niet missen!

Kaarten zijn verkrijgbaar kaarten@tatasteelorkest.nl en via onderstaande.
Telefonisch of per e-mail 023 – 512 12 12 (ma t/m vr 10-16 uur) kassa@theater-haarlem.nl (u ontvangt per e-mail een reserveringsbevestiging met betaallink. Servicekosten per bestelling € 4)
Aan de kassa Philharmonie Lange Begijnestraat 11 (ma t/m vr 10-16 uur), geen servicekosten
Voor aanvang van het concert aan de kassa Philharmonie Kassa is één uur voor aanvang open, dan zijn de kaarten €15,-. Voorverkoop €12,50

Geef een reactie

Petra Berger - Zingen - Spreken - Inspireren - Copyright 2016