DATE: 18/04/2020
TIME: 14:00
LOCATION: Broek op Langedijk
VENUE: Trefpuntkerk
Gastsolist bij Jubileumconcert Het Langedijkerkoor UITGESTELD 18/04/2020

De voorzitter vertelt: Langedijk is een dorp waar samen zingen hoog in het vaandel staat. Vele inwoners vermaken zich hier wekelijks mee en het niveau is in de loop der jaren sterk verbeterd. Eén van de koren is Het Langedijker Koor, een koor dat zijn sporen allang verdiend heeft binnen onze gemeenschap. Het koor bestaat 20 jaar en dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.
Twintig jaar, dus tijd voor een feest! “Natuurlijk en dat vieren we op heel speciale wijze! Niemand minder dan Petra Berger, een introductie van haar is eigenlijk niet nodig, komt ons jubileumconcert luister bij zetten! Samen met haar maken we een geweldige middag, waarvan iedereen kan genieten!
Natuurlijk is ons koor present en zal, vanzelfsprekend onder leiding van onze dirigent Giancarlo Romita een mooie middag verzorgen. Zangeres Petra Berger neemt een deel van haar begeleidingsband mee en niet de minste: samen met Edwin Schimscheimer (piano), Alessandro Neri (toetsen)en onze Giancarlo (percussie) zal het klinken als een klok! Het jubileumconcert vindt plaats op 18 april in de Trefpuntkerk in Broek op Langedijk. Kaartjes voor dit unieke gebeuren zijn nu al te bestellen via bestuurhlk@gmail.com en de kosten bedragen €15—per stuk. Vooraf reserveren is verstandig, want de animo zal groot zijn! Leuk om te weten is dat de grootste hit van Petra Berger ‘Terra Promessa’ mede gecomponeerd werd door Giancarlo.”

Geef een reactie

Petra Berger - Zingen - Spreken - Inspireren - Copyright 2016