DATE: 26/11/2017
TIME: 16:00
LOCATION: Op Hodenpijl - Schipluiden (ZH)
VENUE: Kerkje
“A Tribute to Barbra Streisand” 26/11/2017

AKOESTISCHE UITVOERING SAMEN MET EDWIN SCHIMSCHEIMER (VLEUGEL)
Op Hodenpijl is een buitenplaats in Midden-Delfland. In het prachtige gerestaureerde kerkje geeft Petra op zondagmiddag 26 november samen met pianist Edwin Schimscheimer een bijzonder concert.
Levende legende en tienvoudig Grammy Award winnares Barbra Streisand vierde op 24 april 2017 haar 75ste verjaardag. Reden te meer om deze iconische ster met haar prachtige songs van Broadway tot pop en alles daar tussenin, te eren met een bijzonder concert.
Als er iemand in Nederland is die het repertoire van Streisand met kwaliteit en bezieling kan vertolken, dan is dat zangeres Petra Berger. Petra Berger weet haar publiek al jaren in vervoering te brengen met haar stem. Zij is bekend om de unieke wijze waarop zij klassieke muziek combineert met pop. Tel daar haar persoonlijke bewondering voor Streisand bij op en de ingrediënten voor een integer en uniek tribute-concert zijn aanwezig.
Petra vertelt bijzondere verhalen uit het inspirerende en veelbewogen leven van Streisand en brengt samen met pianist Edwin Schimscheimer prachtige vertolkingen van klassiekers als ‘People’, ‘The Way We Were’ en ‘Evergreen’, het duet ‘You don’t bring me flowers’ en natuurlijk nummers uit de vele films en musicals waarin de ster en stem van Streisand straalden.

Geef een reactie

Petra Berger - Zingen - Spreken - Inspireren - Copyright 2016